Szállítási, fizetési és szolgáltatási feltételek

Általános és szolgáltatási feltételek
A napelemvasarlas.hu weboldalon található termékek és azokról közölt információk tájékoztató jellegűek, a közvetlen megrendelés és vásárlás ügyfélszolgálattal történt egyeztetés után, az így kiadott végleges árajánlat és szerződés alapján lehetséges. Áraink az euró-forint árfolyam arányában is változhatnak.
Fizetési feltételek és lehetőségek
Fizetési feltételeket a véglegesített megrendelés előtt kiadott kötelező érvényű árajánlatunk tartalmazza, a fizetési mód jellemzően banki átutalás.
Szállítási feltételek
Szállítás és átvétel:
- nettó 1.000.000 Ft (egymillió forint) feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes Magyarország bármely településén történő átvétellel.
- nettó 1.000.000 Ft (egymillió forint) alatti megrendelés esetén budapesti raktárunkból történő átvétellel.
Cégünk fenntartja a jogot, hogy megrendelés véglegesítése előtt egyeztesse a szállítási határidőket a megrendelővel, és a piaci viszonyok és termékek elérhetősége szerint egyedi szállítási határidőt határozzon meg a megrendelés véglegesítése előtt.
Adatkezelési feltételek

Cégünk a napelemvasarlas.hu honlap üzemeltése céjából bizonyos pontokon adatokat gyűjt a felhasználóról, az általános weboldal kezelési szokásoknak megfelelően. Az információ csakis az oldalra érkezők számának figyelésére szolgál, célja, hogy segítse a weboldal továbbfejlesztését. Az ügyfeleink által megadott adatok csak az igénybe vett szolgáltatás pontos teljesítését segítik, azt még saját marketing céljainkra is csak a felhasználó beleegyezésével használjuk fel. Cégünk nem próbál egyéni felhasználókat és felhasználói szokásokat azonosítani. Nem kerül begyűjtésre olyan információ, amely egyedi felhasználók azonosítására szolgál, hacsak a felhasználó azt önszántából nem biztosítja. A vállalat az általa gyűjtött személyes információt harmadik személynek nem adja ki, illetve azt harmadik személlyel nem osztja meg a felhasználó beleegyezése és előzetes egyeztetés nélkül. Cégünk a napelemvasarlas.hu weboldalak adatkezelését, marketing gyakorlatát és szolgáltatásait a 2001. évi CVIII. törvényben meghatározott keretek között végzi. A törvény szövege innen érhető el.

Fogyasztóvédelem
Elsődleges ügyfeleink elégedettsége. Ha bármiben elégedetlen, vagy úgy érzi, hogy nem kapott pontos tájékoztatást, kérjük írjon nekünk. Szolgáltatásunkhoz kapcsolódó információkat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján találhatja meg, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 8. §-nak megfelelően, amelynek szövege itt olvasható. Panaszával a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz is fordulhat, az eljárásról itt olvashat bővebben. Bármilyen kérdés esetén szívesen segítünk.